Sök:
 

Vad kostar frakten?
Vi har en fast fraktkostnad på 39:-, oavsett hur mycket du beställer! Är din beställning på 500 kr eller mer blir frakten gratis.


Hur betalar jag?
Faktura, förskottsbetalning till Bankgiro, via Klarna konto, via PayPal, via Swish… Det finns en uppsjö av möjligheter, välj det som är smidigast för dig. Läs mer om betalningar under Villkor och info, www.kattprylar.se/villkor-info.html


Är produkterna nya?

Ja, såvida inget annat framgår av beskrivningen är alla produkter nya och oanvända.


Finns det nickel i smyckena?
Alla smycken och berlocker är nickelfria såvida inget annat anges. Vi testar alla varor själva med Apotekets nickeltest för säkerhets skull.


Jag vill ha något som ni sålde förut - tar ni hem det igen?
Det beror på... En stor del av sortimentet är enstaka partier som jag inte kommer att få tag i igen. Andra varor kommer från fasta leverantörer och om de finns att få tag i så kan jag ta hem dem igen.

 
Om jag köper många av samma sak, får jag rabatt då?
Det beror på vad det gäller. Vanligtvis har jag inget stort lager hemma. Finns det du vill köpa hos en av mina fasta leverantörer kan jag säkert ordna ett bra pris vid storköp.

 
Jag har hittat en rolig kattpryl - kan du ta hem den?
Ja, kanske det. Maila mig med så mycket information som möjligt så ska jag se vad jag kan göra. Bra tips på nya produkter belönas!

Skicka e-post till oss